Mijn derde rit met de CS-riders, mijn eerste als blokker daar. Niet dat ik niet blokken kan maar daarna moet je alles inhalen.

We begonnen in Assen, met een leuk groepje motoren, een handje vol trikes en de gouden schicht.
We reden via Gieten naar Emmen waar nog een hele groep stond te wachten zodat we een mooi geheel waren.

Op naar de jonge man die op 1 motor stond te wachten die met hem een rondje zou rijden. En dan komt er een sliert de straat binnen rijden … … … krijg je een mooie trui en mag je mee en ook je hele familie.
We rijden een mooie routen, blokken en halen weer in. Alles went, ook inhalen en met de aan mij verwante voorzichtigheid heb ik wel mijn mannetje gestaan.

In Ter Apel/Musselkanaal waren we te gast bij de Politie Honden Vereniging voor de lunch en … … … werd er nog een demonstratie gegeven waar jeugdige assistentie bij kwam kijken, net iets voor onze gast. De groepsfoto werd gemaakt en daar gingen we weer richting Emmen, het einde van deze mooie dag.

We nemen afscheid na bedankt te zijn en zo langzamerhand gaat een ieder zijn eigen kant op. Ik zwaai naar Friesland die de afslag Drachten nemen en dan ben ik de volgende afhaker. Bij Borger verlaat ik de groep.

Het was een mooie rit, leuk om iedereen weer te zien, fijn dat glunderende koppie, heerlijk genieten van de omgeving en de mensen om mij toe.
En het weer … … … de sneeuw en hagel is allang weer gesmolten en de regen opgedroogd. Blijft in onze herinnering de zon die scheen, letterlijk en figuurlijk. De CS-riders hebben weer een glimlach getoverd.

Hilda de Jonge.

*Zo, weer thuis na een lange maar zeer bevredigende dag met de vrienden en vriendinnen van Custodes Septentrionum.

Vanuit Assen met een mooie groep naar Emmen waar nog een groep toppers op ons stond te wachten. Toen door naar Weiteveen waar Noëll dacht dat er maar een paar motoren zouden komen hahaha!! Na het krijgen van een trui en het boek wat elk kind waar we voor rijden krijgt met dank aan Brigitte Bosman werden Noëll en de rest van de familie (incl. oma) op de trikes gezet en vertrokken we. Opa reed zelf mee op zijn eigen motor!!

Via een mooie route (thanks weer Michel!!) gingen we naar Politie Honden Vereniging De Beschermer in Musselkanaal. Daar aangekomen waren er koffie en thee, hamburgers en frikandellen, allemaal erg lekker en welkom. Toen kregen we een demo pakwerken waarbij ook Noëll mocht meehelpen met Scandor van Sebastiën. Na een groepsfoto vertrokken we weer naar Weiteveen waar we afscheid namen van Noëll en zijn familie. Mannetje vond het fantastisch en heeft een geweldige dag gehad en eerlijk is eerlijk, daar doen we het voor toch??

Daarna via Emmen weer terug naar Assen en toen was het weer op.

Diep respect voor alle bikers en trikers die vandaag aanwezig waren, het weer zat niet altijd mee maar jullie hebben toch maar mooi weer gereden voor een knul die het goed kon gebruiken!!

Blokkers bedankt voor de veilige doorgang!!

Stephan.