En toen was het klaar. Een seizoen weer ten einde en wat voor een geweldige afsluiter.

Vanmorgen op tijd verzamelen in Drouwen bij het attractiepark, rond 11:15 was bijna iedereen aanwezig behalve het vervoer van de kids… die hadden natuurlijk een grand entree. Een heuse Amerikaanse schoolbus die begeleidt werd door 2 heuse Amerikaanse politie wagens met sirenes en zwaailampen en al.Op het moment dat de schoolbus er stond en de deuren open gingen was eenieder eigenlijk wel klaar voor het vertrek, maar uiteraard eerst het praatje vooraf en het veiligheids praatje bijna door Erik Halmingh.

1 ding moest nog gebeuren, de ambassadeurs pins…… een nieuwe pin die binnen de CS is geïntroduceerd, niet 1 die je kan kopen maar 1 die je krijgt van het bestuur. De eerste pins moesten natuurlijk uitgereikt worden aan onze beste ambassadeurs…. de kids die altijd blij zijn om ons te zien, de kids waar we dit voor doen.
En toen kwam het inmiddels bekende fluitsignaal, teken van vertrek en de stoet zette zich onder leiding van Erik en de “gele brigade” in beweging. Een geschat aantal voertuigen brengt ons op een kleine 70 voertuigen.
Via soms bijzondere weggetjes reden we vanaf Drouwen uiteraard door Assen gezien de stichting daar haar “zetel” heeft, via Assen richting Smilde alwaar we even een peukenpauze in lasten. De mensen boven het winkelcentrum in Smilde keken hun ogen uit toen de bonte verzameling voertuigen en de nog bontere verzameling mensen daar rustig neer streken. De kids in de bus hadden het geweldig evenals de kids op trike’s. Reden temeer om verder te trekken. Via een mooie route Hijken, Elp en Borger weer terug richting het attractiepark.

Aldaar aangekomen en na het bedanken van de mensen van de Bus en politie auto’s was het natuurlijk de hoooooogste tijd om het park binnen te gaan.
124 man geteld, 124 CS-Riders groot en klein die deze dag met elkaar hebben gedeeld. En in een attractiepark worden ook grote CS mannen en vrouwen in hun hart weer kleine kids. Er werd volop gespeeld en attracties uitgeprobeerd, soms waren wij wat te groot of attracties wat te klein maar daarin beleeften we nog meer plezier.
Na de sluiting van het park konden we afzakken naar Borger naar het cultuurpodium/ Grand cafe Van Slag waar men samen nog heerlijk na kon praten over de afgelopen rit en het afgelopen seizoen.
Een heerlijke dag met een heerlijke afsluiter, naast een klein filmpje van het afgelopen seizoen werd ook nog een heus CS Lied ter gehore gebracht door Alana Bosman die dit lied zelf geschreven en gemaakt wordt, nooit te groot om te bukken voor een kind werd al naar 1 keer mee gezongen.

Dit verhaal kan ik nog veel en veel langer maken maar de komende tijd zullen de foto’s en filmpjes her en der op FB verschijnen en zal dit hele avontuur van vandaag een beetje bezonken zijn.
Vanuit mijn stoel, na genietend van vandaag en alvast mijmerend over volgend seizoen.

Allen die ons maken tot ons, bedankt voor de support en het er zijn tijdens de ride outs.
zonder jullie zijn we nergens, dit kan alleen met elkaar. Respect.

Namens het bestuur,

Sebastiën van der Meer
Voorzitter
CS-Riders Assen
Custodes Septentrionum
Bewakers van het Noorden

Proud to be a part of it.