Af en toe heb je wel eens zo’n dag……
Dit was er 1, dat sommige zaken niet helemaal goed zijn gegaan daar zijn we het over eens. Wie, wat of waar?……. altijd met zn allen denk ik dat is wat onze stichting onze stichting maakt. En vandaag hebben we allemaal ons baalmomentje gehad.

Maar, dit gebeurd…
Al met al was het vanmorgen al met een lekker warm zonnetje verzamelen en zijn we vol goede moed vertrokken richting Hoogkerk alwaar een grote groep rijders ons op stond te wachten.

Na een kort praatje richting het poortje, ook daar nog een aantal enthousiaste rijders een enthousiaste drum ontvangst en wat heul grote volgauto’s.

Na het bekende praatje over veiligheid en rijvolgorde weerklonk het gegalm van talloze motoren/ trike’s vrachtwagens en een Limousine. Een niet alledaags gezelschap wat de Groninger landerijen in trok.

Door de grote van de stoet en het mooie weer was het redelijk druk op de groninger weggetjes met fietsers, wandelaars en in de dorpen natuurlijk veel mensen buiten.
Uitbundig werden we begroet en werd er hevig terug gezwaaid door rijders en ook de mee rijdende jeugd groette hier en daar voorzichtig mee.

Een “Friebeltje” (open brug) mocht natuurlijk niet ontbreken zodoende hebben we even een paar bootjes bekeken met zn allen.

De smalle weggetjes hebben ons als een slingerend sliert voertuigen naar Grijpskerk geleid waar even een hapje gegeten kon worden en even de benen gestrekt konden.

Na de lunch en hier en daar een wissel op en in de voertuigen zijn we weer het landschap ingedoken.
Via wat bredere wegen hebben we onze weg vervolgd richting Groningen.

Bezweet en bijna oververhit kwamen we weer aan bij het poortje waar door de jeugd snel afscheid genomen werd.

A hell of a job voor onze gele brigade, de combinatie van de wegen en de voertuigen maakte het erg zwaar en lastig vandaag, ik kan enkel tegen onze blokkers zeggen CHAPEAU… job well done, dank jullie voor jullie tomeloze inzet en oplettendheid van vandaag.

Michel die weer eens een top route had uitgezet en alle rijders die vandaag aanwezig waren bij deze 5e het poortje rit, dank jullie wel.
Ondanks alles stonden we er en hebben we de rit uit gereden. Kids en begeleiding vonden het weer eens prachtig en hebben genoten.
En ook ondergetekende, ondanks alles heb ik wel genoten en prees ik me gelukkig dat we dit met zn allen hebben gedaan.

Proud to be a part of it.

Sebastien