Goede morgen deze morgen , CS-tjers afgelopen weekend was een benefietweekend van onze bevriende stichting Phoenix For Kids (P4K).
Vrijdag zijn wj met een grote groep van CSers vertrokken vanuit Assen naar Landgraaf alwaar het benefiet plaats vond.
Vrijdag was het weer niet onze grote vriend maar dat kon de pret niet drukken zonder afmeldingen zijn we om 11:00uur vertrokken en onderweg een aantal keer gepauzeerd om dan ook een beetje te bekomen van het al wat vochtige omgeving !!!
Vervolgens zijn wij allen zonder problemen goed aangekomen om +/- 16:30uur.
Dus toen allemaal snel ons onderkomen neer gezet om vervolgens de schuur op tezoeken en daar one vrienden uit Limburg nogmaals te begroeten maar dan uitgebreider.
Nadat we lekker van de maaltijd hadden genoten zijn we lekkr overgegaan op ons avondvullende programma en waren de zware reis best gauw weer vergeten en hadden er ook zeker geen spijt van (althans ikke niet ) dat we waren gegaan.
De volgende morgen (zaterdag) konden we allemaal genieten van een verzorgd ontbijt (het had trouwens wel de hele nacht geregend) en warme koffie en thee dit was dan ook zeer welkom.
S’middags werd de grote toer gereden ik zelf heb deze niet meegereden (Sylvia wel trouwens) deze was helaas niet helemaal droog maar aan de berichten die ik hoorde was het wel weer een mooie rit .
Op de camp site was ter gelijkertijd een braderie met allerlei goediesch.
S’avonds gingen we voor de tweede ronde om het weer te vergeten en wederom een hoop lol te maken en te hebben met de spanning kwam er pas echt in door de tombola die de hele dag door het programma heen zat (prijs winnaars gefeliciteerd!!).
De avond werd voorzien van life muziek van diverse artiesten en bands (top staaltje).
En wat denk je vanaf zaterdag 21:00uur was het zo goed als droog en voor zover ik weet heeft het niet meer geregend.
Zondag morgen rustig aan bij komen (weer was geweldig strak blauw en lekker zonnetje) en genieten van wederom een lekker ontbijt.
Na het ontbijten rustig aan ingepakt (grotendeels alles droog)
11:00 uur klonk de kreet over het terrein van “op zadelen”.
Hebben dit gedaan nadat we uitgebreid hebben gegroet en bedankt voor het heerlijke weekend.
En zijn weer richting het noorden vertrokken de reis naar huis is zonder problemen verlopen ,het weer heeft goed zijn best gedaan ,zijn onderweg een paar keer gestopt om zowel de machines als ons zelf te verzorgen ook dit was top geregeld!!.
Ik zelf was om 17:00 uur thuis ga ervan uit dat de anderen rond om de zelfde tijd weer lekker thuis waren en van de wel verdiende rust konden gaan genieten.

Ik wil dus ook van af mijn kant iedereen bedanken voor het super geweldig weekend , en voor de genen die niet zijn mee geweest denk er eens over voor volgend jaar (bekijk de foto’s ) , want ik ga zekers weer!!

PHOENIX 4 KIDS , dank jullie wel !!!!

CS-ers dank jullie wel , proud to be part of it !!!!!

Hans.