Motorbeurs Assen 2018 (33)
Motorbeurs Assen 2018 (32)
Motorbeurs Assen 2018 (31)
Motorbeurs Assen 2018 (30)
Motorbeurs Assen 2018 (29)
Motorbeurs Assen 2018 (28)
Motorbeurs Assen 2018 (27)
Motorbeurs Assen 2018 (26)
Motorbeurs Assen 2018 (25)
Motorbeurs Assen 2018 (24)
Motorbeurs Assen 2018 (23)
Motorbeurs Assen 2018 (22)
Motorbeurs Assen 2018 (21)
Motorbeurs Assen 2018 (20)
Motorbeurs Assen 2018 (19)
Motorbeurs Assen 2018 (18)
Motorbeurs Assen 2018 (16)
Motorbeurs Assen 2018 (15)
Motorbeurs Assen 2018 (14)
Motorbeurs Assen 2018 (13)
Motorbeurs Assen 2018 (12)
Motorbeurs Assen 2018 (11)
Motorbeurs Assen 2018 (10)
Motorbeurs Assen 2018 (9)
Motorbeurs Assen 2018 (8)
Motorbeurs Assen 2018 (7)
Motorbeurs Assen 2018 (6)
Motorbeurs Assen 2018 (5)
Motorbeurs Assen 2018 (4)
Motorbeurs Assen 2018 (3)
Motorbeurs Assen 2018 (2)
Motorbeurs Assen 2018
previous arrow
next arrow

Wat hebben we weer een mooie beurs in de TT hallen in Assen gehad, het was erg gezellig en er was heel veel aanloop van Support en Ambassadeur.
De koffie viel in de smaak, en ook de snoepjes en spekjes werden gewaardeerd.
We stonden deze keer niet op een hele mooie plek, want we stonden achter de grote stand van Motorhuis Bakker, maar iedereen kon ons toch vinden.

Donderdag avond hebben Hans en ik en Snorre en Ellen de eerste aanzet gemaakt door onze Goldwing en de trike van Snorre naar de beurs te brengen, rond half 7 hadden we afgesproken en alles stond al snel op de plek, daarna weer lekker naar huis.

Vrijdag om half 2 afgesproken bij het Honk om daar de rest van de spullen in de kar te gooien en dan gezamenlijk met Erik, Snorre, Sebastien, Hans en ik richting de TT hal, waar we de stand opgebouwd hebben, met zoveel handen was het snel klaar, even passen en meten en alles kon er heel mooi staan,  tv en laptop aangesloten zodat de mensen door middel van een filmpje konden zien wat we als Stichting doen, koffie klaar gezet, snoepjes in de bakjes , merchandice klaar gezet , statafels voor de bezoekers en natuurlijk de goldwing omgebouwd naar de knuffel motor.
Rick kwam nog even langs om wat folders en reklame materiaal te brengen die we door de hal heen konden plakken zodat de kinderen overal konden lezen dat ze bij de CS stand een knuffel konden komen halen.

Om half 6 kregen we versterking van Bjorn Stam, en om 6 uur ging de beurs los, het werd al snel druk en ook onze stand werd goed bezocht, kinderen waren weer heel blij met hun knuffel  en spekje, de koffie viel ook goed in de smaak en de sfeer bij de stand was meteen al goed, super gezellig en we hebben een super gezellige avond gehad.
Bjorn en Snorre jullie bedankt voor de hulp.

Zaterdag vroeg op want deze dag ging de beurs om 10 uur open, vandaag staan we er met 5 personen , Erik, Theun en Wendy, Hans en Ik, de koffie stond bij aankomst al te pruttelen want Erik was lekker vroeg, meteen maar aan de koffie en de broodjes, meteen om 10 uur liep de beurs alweer vol en kwamen de eerste supporters  langs de stand, natuurlijk met elkaar koffie gedronken en gezellig gekletst, je merkt dat iedereen meteen een handje mee helpt want de folders werden meteen rijkelijk uit gedeeld aan de bezoekers (bedankt Stefan Weima), Ook wisten deze dag de kinderen ons weer te vinden en de knuffel motor werd al snel een stuk kaler, gelukkig hadden we nog reserve knuffels in de kar en ook Support kwamen weer met nieuwe knuffels aan zodat we geen 1 kind hoefden teleur te stellen.
Het was weer een top dag en er was wederom weer een hoop gezelligheid.
Theun en Wendy heel erg bedankt voor jullie hulp op deze dag.

Zondag, de laatste beurs dag alweer, ik kan er enorm van genieten maar de voeten ondertussen niet meer, het is echt super leuk maar ook vermoeiend, maar natuurlijk gaan we ook deze dag er weer met frisse moed tegen aan, deze dag komen Joke en Henk helpen, Cock en Will zouden ook helpen maar helaas werd Cock ziek en lukte het hun niet om erbij te zijn, gelukkig hadden we hele goede vervanging want Popkje en Henk kwamen helpen, ook waren Andries, Jelle, Hette,  Foeke  en Liona erom de hele dag ons bij te staan, gezamenlijk met het hele bestuur zonder we er met een mooie grote groep.
Rick kwam vandaag ook helpen, voor hem de eerste beurs en aan zijn enthousiasme te merken vast niet zijn laatste.
Vandaag was Erik weer de eerste want die moest nog snel ff langs het Honk want er moest een nieuwe voorraad knuffels bij worden gehaald.
De koffie was daarom al goed heet en iedereen kon meteen een kop nemen, vandaag verwachten we de drukste dag, ja een zondag en wat kun je dan anders doen dan heerlijk over de beurs slenteren met het gehele gezin. Om 10 uur stonden er al rijen dik voor de ingang, dit beloofd dus wat en ja hoor het was meteen al een drukte, veel kinderen bij de stand en we konden iedereen weer voorzien van alle info die ze wilden weten,de knuffel motor stond weer helemaal vol mooie knuffels en de kinderen hadden moeite om wat moois uit te zoeken want de keuze was reuze.
Rob de Vries kwam  deze dag ook de check overhandigen van de actie van de Deltion college in Zwolle, € 650.50 hadden de leerlingen totaal opgehaald voor de Stichting, een prachtig bedrag waar we aankomend jaar weer een hoop gezinnen en kinderen blij mee gaan maken door ze een mooie dag te bezorgen, Rob en leerlingen heel erg bedankt voor jullie inzet voor de Stichting.
We hebben deze dag zelf ook even de tijd genomen om over de beurs te lopen, moet zeggen dat het een mooie beurs is veel verschillende kramen en genoeg moois te zien, Nog even gebuurt bij CMA die ook weer een mooie stand hadden.
En ja dan wordt het ineens rustiger en blijkt het half 6 te zijn, de bezoekers verlaten langzaamaan de beurs en wij zijn al begonnen met opruimen, doordat we met heel veel mensen waren ging het opruimen mooi snel, we hadden al snel de goldwing in de paardentrailer en daar kon nog ruim voldoende bij in zodat we alles in 1 keer mee konden nemen. ( Alex Buikema bedankt voor het lenen van de trailer)
Snorre en Ellen waren er ook weer want natuurlijk moest de trike ook weer naar huis, Snorre is zo snel mogelijk uit de hal gereden want het liep bij de uit en ingang al snel vol, gelukkig stonden wij ook vooraan, dus toestemming gevraagd om de auto even met de kont naar binnen te rijden om de paardentrailer aan te koppelen en toen zaten we om 20 over 6 al in de auto en reden we als 1 van de eerste de parkeerplaats af, pffff dat is geluk hebben want de grote vrachtwagens stonden al voor de deuren om de motoren van de verschillende stands op te halen en ja dan kun je geen kant meer op.
We zijn naar het Honk gereden en daar was ook weer hulp om de boel uit te laden, top luitjes dat jullie ons hierbij hebben geholpen want dat heeft enorm veel tijd gescheeld.

Rond 7 uur reden we van het parkeerterrein van het Honk af om naar huis te gaan, bekkaf maar wat hebben we weer genoten, het was een mooie beurs en denk dat we weer een hoop support rijders binnen gehaald hebben, mensen steunen de stichting en waren ontzettend nieuwsgierig wat we als stichting allemaal deden en veel leek het super om aan te sluiten.
Erik, Rick, Hans, Joke, Henk Benjamins, Popkje, Henk Haan, Liona, Andries, Jelle, Snorre, Ellen en Foeke, ook wil ik jullie bij deze heel erg bedanken voor jullie hulp.

Natuurlijk ook iedereen bedankt die dit weekend op de beurs zijn geweest en onze stand hebben bezocht, mocht je voor volgend jaar leuke ideeën hebben zodat we het nog leuker kunnen maken dan horen we dat heel erg graag.

Namens het Bestuur,
Sylvia de Rode
Secretariaat/Merchandice CS Riders.