WAT WAS DAT!!!!!!!!!
What the F*********
30 Juli jl staat Henk Wingman hier op de stoep met zijn meissie. Koffie?, Natuurlijk. Maar dat komen ze niet voor.
Met de vraag of hier bij ons het C.S weekend mag plaats vinden moet ik me toch wel effetjes achter de oren krabben.
Na 10 sec overleg met, gevoel en een heel klein beetje verstand maar even Aap bellen : om te kortsluiten en na 2 minuten is het rond. Het CS benefiet komt op de hoogeveenseweg 20.
Maar dan begint het .
Donderdag al. , een drukte van heb ik jouw daar. Een kerngroep van dat motortuig dat hier mijn boeltje op zijn kop begint te zetten. Er wordt van alles aangesleept en al snel wordt de tuin een camping en een evenemententerrein.
Iedereen loopt hier lekker een soort van ontspannen te buffelen om het voor elkaar te krijgen. Wat een gesmeerde Machine loopt daar rond! En Ik,……………… hoef niets! Helemaal niets
Heerlijk
Vrijdags komen de benefiet gasten al lekker binnen druppelen en sàvond lekker bbq en bij het vuur een beet jammen gezellige boel bij elkaar.
Zaterdagmorgen komen wij van onze slaapkamer aan het einde van het terrein af zetten en het plein is al een druk ontbijtbuffet met spek en gebakken eieren. Een goed begin is het halve werk. En daarna is het begint iedereen zich klaar te maken voor de start van de rit.. een goed gedisciplineerde optocht gaat op pad. Even rust in de keet op de Hoogeveenseweg 20. Lekker hoor! .
En dan! Dan komen ze weer terug en begint vrij snel het feest. De eerste band begint, de snack gaat open en de bar draait op volle toeren Wat een feest wat een benefiet wat een goed festival. De sfeer op het terrein is geweldig. veel mooie lieve mensen met allemaal dat gemeenschappelijke doel : je inzetten voor anderen. Er wordt volop gedanst en de 2e band gaat zo lekker dat die klok van 23.00 uur stoppen………………… dat is mislukt hahaahahahaha Wat heerlijk om te zien hoe iedereen geniet en het naar zijn zin heeft. De bar draait nog even door maar na het sluiten blijft er een harde kern nog wat na zitten en verder gaat de grote groep hun mandje in.
Ik heb achter op het veld in ieder geval niets meer gehoord.
en ik ………………ik hoefde vandaag weer helemaal niets. .
Fantastisch.
De zondag loopt rustig en soepel. Gasten ontbijten heerlijk met de spek en eieren , beginnen zo na de koffie rustig hun boeltje in te pakken en zo heel geleidelijk begint het terrein wat leeg te lopen. De mannen en vrouwen van CS beginnen het terrein op te breken en op te ruimen en dat loopt zo lekker. Aan het einde van de middag is het hele terrein weer schoon en leeg als of er niets gebeurd is.
En ik? … ik hoefde helemaal niets.
Ja ja . ik hoorde voortdurend hoe blij iedereen op het terrein was dat wij ons plekje open stelde voor de CS
Maar laten we wel wezen. Die gekke stoere motormuizen met hun meisjes en hun haantjes hebben het wel gedaan natuurlijk. Wat een geweldig benefiet hebben jullie hier neergezet en hoe goed was dit georganiseerd. Dus onze complimenten
Wij; de Jannen willen jullie echt bedanken dat wij dit hebben mogen meemaken en jullie hebben mogen leren kennen.
En Ik begreep dat het bestuur er niet zo voor is, hahahahaha maar het benefiet mag aankomend jaar weer hier plaatsvinden wat ons betreft.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad en ik hoop dat iedereen hier met een grote lach op zijn gezicht vetrokken is .
Ik hoop tot volgend jaar, en dan mogelijk iets gegroeid zodat zo dat de CS zijn werk kan blijven voortzetten.

Veel liefs van de jannen uit Drenthe.