CS riders,

Zondag 7 januari hadden we onze Nieuwjaarsborrel, natuurlijk in ons mooie honk in Assen.
We waren al vroeg aanwezig om de koffie klaar te zetten zodat alle bezoekers meteen konden aanschuiven, langzaam stroomden de belangstellenden binnen en het werd al snel erg gezellig.
Via een oproep op fb en de vraag om wat klaar te maken voor in het honk, hadden veel mensen wat lekkers meegenomen en de tafels stonden dan ook al snel vol met heerlijk eten waar zichtbaar iedereen van genoot. En wat weer een opkomst, CMA,OD4K en AMICIS waren er als groep en natuurlijk heel veel support, ambassadeurs van CS.

Ook deze dag zou wat beladen zijn, want vandaag gingen er wat veranderingen plaats vinden binnen het bestuur van de CS, vandaag zijn er 2 nieuwe bestuursleden voorgedragen en wel een voorzitter en een algemeen bestuurslid. Erik en Rick wilden het stokje graag overnemen en na goed overleg en eerdere gesprekken, kon de keus al snel gemaakt worden en heeft CS vanaf 7 januari een nieuwe voorzitter en wel Erik Halmingh, en een algemeen bestuurslid, Rick Wiefferink.

Na de toespraak van onze “oude”voorzitter Sebastien van der Meer, bleek dat hij per direct stopte en de nieuwe voorzitter en bestuurslid meteen konden aantreden. Sebas is bijna 3 jaar Voorzitter geweest van de CS en ik kan alleen maar zeggen dat hij dit super goed heeft gedaan, onder zijn gezag is de CS enorm gegroeid en wist hij het bestuur in goede banen te leiden.
Denk dat we met elkaar terug kunnen kijken op 3 prachtige jaren en we zullen Sebastien en Marjon enorm gaan missen, maar hun avontuur naar Gambia gaat
eindelijk waarheid worden en dat moeten ze zeker doen al gaat het ons allemaal enorm aan het hart dat ze weggaan en sommigen hun nooit meer zullen zien en anderen helaas heel erg weinig, maar we wensen ze enorm veel geluk en gezondheid in Gambia, nogmaals een dikke dank je wel voor je inzet Sebas en natuurlijk Marjon voor alle steun die Sebas thuis nodig had.

Ook willen we Michel Friebel en Stephan Wijnberg bedanken voor de jaren dat jullie je ingezet hebben voor de Stichting, ook zonder jullie zou de Stichting niet zijn waar hij nu is.

Ook waren er nieuw Ambassadeurs voorgedragen en wat is dan niet mooier om ze meteen in het nieuwe jaar te benoemen, Arend Dijk, Jelle weidema, Popkje Haan, Henk Haan, Hette Eisinga en Foeke Eisinga, welkom bij de geweldige groep Ambassadeurs, jullie hebben het dik verdiend om de mooie pin te mogen dragen, we blijven vertrouwen op jullie inzet en steun en hopelijk gaan jullie je enorm thuis voelen binnen de groep Ambassadeurs.

 

We hebben de rest van de middag heerlijk genoten van alle mensen om ons heen en van alle lekkers dat een ieder mee had genomen ( iedereen nog bedankt hiervoor), een kampvuur buiten, waar de kids broodjes konden bakken en natuurlijk brande binnen ook de open haard.
Veel gezelligheid dus en aan alle leuks moet ook weer een einde komen en rond 7 uur sloten we weer voldaan het honk af en konden we terug kijken op een geslaagde Nieuwjaarsborrel. Iedereen enorm bedankt dat jullie langs zijn geweest om dit tot een succes te maken.
We hebben nu voor een deel een nieuw bestuur en alle vertrouwen erin dat we het met elkaar goed gaan doen en blijven doen, we zullen er tenminste alles aan doen om de CS net zo groot te laten blijven als dat hij nu is, zodat we met elkaar weer veel kinderen blij kunnen maken en we weer een heel mooi jaar samen kunnen hebben.

 

Iedereen bedankt voor jullie inzet en laten we er een fantastisch jaar van maken.

Namens het bestuur,

Sylvia de Rode
Secretariaat CS riders.