Vanaf 28 april zijn we van een 7-koppig bestuur naar een 6-koppig gegaan, dit door het stoppen van algemeen bestuurs lid Henk Benjamins, Henk nogmaals bedankt voor je inzet.
Door de corona hebben we alles even laten bezinken en waren natuurlijk al de openingsrit aan organiseren en de 2 daarop volgende ritten, hierdoor was er nog geen oproep geplaatst.
We hebben momenteel een goed draaiend bestuur, we passen prima bij elkaar en kunnen onze individuele plannen en ideeën goed naar elkaar uitspreken en bespreken.
Nu zijn we dan ook op zoek naar een algemeen bestuurslid die hier soepel in mee kan draaien en bij het bestaande bestuur past, niet alleen vanaf het bestaande bestuur gezien maar ook zeker vanaf het nieuwe bestuurslid.
We hopen dat er binnen de CS een geschikte kandidaat naar voren komt, dit mag zijn uit de ambassadeurs maar ook zeker uit de support.
Toch willen we jullie laten weten dat als we als bestuur niet het goede gevoel hebben bij de aangemelde kandidaten we eerst door gaan met een 6-koppig bestuur en op een later moment nog eens een oproep plaatsen met de hoop dat we uiteindelijk de juiste persoon zullen vinden, maar voor alsnog gaan we ervan uit dat er zeker wel iemand is die in dit plaatje gaat passen en een aanwinst in het bestuur zal gaan worden. Mochten we doorgaan als 6-koppig bestuur zal tijdens een stemming 1 bestuurslid niet mee stemmen zodat we een ongelijke stemming kunnen hebben…
Wat we zoeken is iemand die flexibel is en tijd heeft om bij vergaderingen aanwezig te zijn, die in het algemeen bij de ritten is en het reilen en zeilen binnen de CS niet vreemd is.
Die kan meedenken met het bestuur en ook nieuwe ideeën kan aanbrengen.
Ook wordt er van je verwacht dat je bereid bent om hand en span diensten te doen, bijvoorbeeld bij het benefiet, beursen en ritten. Er moeten gezinnen bezocht worden om het 1 en ander te bespreken om de ritten soepel te laten verlopen en ook daar word je dan op in gezet om deze gesprekken te voeren bij de gezinnen thuis.
Zie je in jezelf een geschikte kandidaat om in het bestuur van de CS riders plaats te nemen dan mag je je brief met motivatie sturen naar voorzitter.csriders@gmail.com .
Opsturen kan tot 30 juni daarna gaan we als bestuur met de kandidaten in gesprek en zullen we hopelijk eind juli weten of er tussen de aanmeldingen een geschikte kandidaat zit. In deze gaat het complete bestuur beslissen wie deze kandidaat eventueel gaat worden.
Namens het gehele bestuur CS Riders .
Sylvia de rode Voorzitter.