Het was zo koud, en regen…….. en vroeg……
En dan start je je motor want we gaan weer…
De CS-Riders gaan naar Elim.
13 plekken die gevuld gaan worden met 13 kiddo’s.
Nog even tanken in Assen en dan…… niks……
Mmmwwweeuuuuuhhh deed mn motor…
Wat een moment om niet te starten…..
Al snel kwam de hulp in de vorm van Stephan Wijnberg en Michel Friebel….. welliswaar zonder startkabels dus tsja….. maar met 3 is gezelliger dan met 1.
Via de touristische route kwam daar onze 1e hulpmotor aan van Erik Halmingh, jumpstart en weer verder.

Bij het honk even het overleg en gaan. Richting Hollandscheveld alwaar we de 2e groep zouden treffen.
Bij het tankstation aldaar werden we voorzien van een warme kop koffie en kwamen de laatsten binnen rollen.

Een laatste telling, laatste instructies en het bestuur was blij…
Net genoeg blokkers, net genoeg plekken en meer dan genoeg support riders…. het gaat weer lukken. Wat een stichting toch ook en wat een achterban.

Vol goede moed en opgewarmd richting het thuishuis in Elim.
En hoe koud het ook is, zodra je van je motor afstapt en je word met knuffels en koffie ontvangen door de kids dan weet je onmiddelijk waarom we rijden en valt de kou ook wel mee.

Er was heerlijk even tijd ook omdat een aantal kids uitgelegd moest worden dat je echt een warmere broek aan moet doen op de trike…
Waarom dan dit is warm genoeg….
Omdat anders je ballen eraf vriezen onderweg, misschien wat onorthodox…. maar wel effectief… uiteindelijk wil iedere man hoe jong ook dat zaakje beschermen.

Een half uurtje later dan gepland kon de stoet van start.
Het weer was niet onze beste vriend tijdens deze rit maar dat mocht de pret niet drukken.

Een aantal keer ben ik langs de stoet gereden om te kijken hoe het ging. Louter lachende gezichten zowel bij de kids als bij de piloten.

In Ommen werden we weer opgewacht door onze eigen cateringservice in de vorm van Marjon van der Meer en Popkje de Haan-kooistra.
Warme soep, een broodje bal met kledder, broodjes knakworst voor de kids. Koffie, thee en karnemelk voor Bert Mink (snorre).
Hoe de dames het ook goed hadden georganiseerd voor Hans de Rode kwam alle hulp te laat de kou had hem overmeesterd maar zoals de CS er staat stapte die ondanks alles wel op.
Na de heerlijke pauze en de groepsfoto was het weer tijd om op de voertuigen te klimmen.
En het leek wat warmer te worden, een waterig zonnetje keek even om de hoek alsof de weergoden toch even hun goedkeuring kwamen brengen.
Na een heerlijke rit uitgezet door Michel kwamen we na een kleine 2 uur weer aan bij het Thuishuis, knuffels, high five’s en de box vielen ons ten deel.
Zowel de kids als de begeleiding hadden een heerlijke dag gehad.
Er werd nog wat gegeind en gelachen en na een dankwoord namens de kids zat onze middag in Elim erop en gingen we huiswaarts en richting honk.
We kunnen weer terugkijken op een heerlijke geslaagde dag die uiteraard weer op en top begeleid werd door onze gele brigade welke weer topwerk geleverd hebben.

Hoewel we best knijp hebben gezeten of we het gingen redden heeft de CS zichzelf weer eens laten zien in al zijn glorie, trikers weer bedankt voor de vele plekken die jullie beschikbaar gesteld hebben.
Blokkers top
En alle support rijders die er gezamelijk weer een topdag van gemaakt hebben.
Samen maken we een klein verschil

As always….
Proud to be a part of it.

Sebastiën