Dan is het zondagmorgen. De dag dat CS gaat rijden met de kids van de woodbrookers. Ik kijk nog us op mijn lijstje van trikers die zich hebben opgegeven, want ja ik had 15 plekken nodig. Ik had er genoeg maar toch nog twijfelen hè. Waarom weet ik dus niet want het is altijd goed gekomen . Vol goede moed richting de Mac alwaar zich al een paar hadden verzameld . Ik begin te lachen want het gaat ook dit jaar weer goed komen. Al met al staan er gewoon 28 trikes voor me klaar.met daarbij nog eens 30 motoren . De zon schijnt we gaan rijden . Lekker koffie met koek gehad bij de woodbrookers waarna we de toertocht gaan beginnen . Om half 2 heerlijke snack gehad bij snackpoint/t alde sté (Sijmen van den Boogaard) deze heeft de snacks aangeboden aan de kids, waarvoor mijn dank. De laatste kilometers weer afgelegd richting de woodbrookers en afscheid van elkaar genomen. De laatste mensen bij de Mac nog gegroet en nu thuis genieten van een biertje. Mag wel zeggen dat ik mega maar dan ook mega trots ben op alles en iedereen die deze dag tot een groot succes hebben gebracht. Thnx alle. # proud te be a part of it .# CS-RIDERS

Sipke.