3 maart kregen we het verschrikkelijke bericht dat kleine bam van 4 jaar was aangereden en aan zijn verwondingen is overleden, het verdriet was en is enorm groot en voor de hele familie van Bam stond alles stil. Pijn, onmacht, en boosheid kwam naar boven, cs heeft kunnen bijdragen aan de erehaag op de dag van bam zijn uitvaart en hans en Rick mochten Bam begeleiden op zijn laatste weg.
Omdat we er zo dichtbij betrokken zijn ( vader is broer van onze schoonzoon Stefan) weten we hoe zwaar de hele familie het heeft, we kregen de vraag van Paul Scheuierman of we niet iets extra’s voor het gezin konden doen en dat hebben we natuurlijk opgepakt.
We verzamelden bij ons thuis, gezamenlijk koffie gedronken en uiteindelijk de motoren gestart voor de familie van bam. Bij aankomst stonden ze ons op te wachten en menig traantje heeft gevloeid, het gemis van kleine Bam is dan nog groter😪, maar we wilden ze graag een mooie dag geven om even ergens anders aan te denken. Kadootjes aan de broer en neefjes en nichtjes uitgedeeld en natuurlijk ook weer een cs trui. En toen mochten ze een plekje zoeken op de aanwezige trikes, er waren weer veel dus keus genoeg. Rick had weer een mooie route gemaakt en daar is volop van genoten, de lunch hadden we bij borgerswoldhoeve in Veendam, hier stonden Popkje, Janny, Jordy, Rick en Grietine al te wachten met broodjes hamburger broodjes kaas en frisdrank. Iedereen was al snel aan het eten en toen konden ze met elkaar nog even spelen in de grote speeltuin, ja jong en oud geniet daarvan 🙈.
Erik van de Borgerswoldhoeve bood nog een ijsje aan voor iedereen, en daar werd ook gretig gebruik van gemaakt.
ook kwamen de ouders van kean nog langs om ons een kadootje en sponsoring te brengen, echt super lief , ( onderstaande fotos zijn gemaakt door tommy👍ook daarvoor onze dank ).
Na het spelen konden we de rit vervolgen en met Hette voorop en de gele ( bijtjes) brigade kwamen we na wederom een mooie route weer terug bij het huis van de familie. Iedereen had zichtbaar genoten en daar doen we het voor, we hopen dat we de familie toch hebben kunnen laten voelen dat er aan ze gedacht word, en we er voor ze zijn als ze dat nodig hebben.
Ik wil RC hette en de gele brigade weer bedanken voor het veilig houden van de stoet, jullie hebben het wederom top gedaan.
Alle rijders die aanwezig waren ook enorm bedankt voor jullie inzet, want zonder jullie zouden we dit niet kunnen.❤
voor meer foto’s kijk op de facebookpagina van cs riders.