Vanochtend zag het er somber uit, grauw en veel regen maar belofte maakt schuld en na overleg met robin en linda gingen we ervoor, op naar vd valk waar we gingen verzamelden want het leukste is natuurlijk om gezamelijk aan te komen. En het stopte met regen en de zon brak door pfff net op tijd . Om half 2 reden we de straat in scheemda binnen en stond robin al met een brede smile te wachten, ook de kids waar we voor kwamen zaten al ongeduldig heen en weer te schuiven. We werden meteen voorzien van koffie en koek en na een warm ontvangst gingen we meteen op de foto voor krant en tv noord. Toen een vamera op het stuur en stukje rijden met 2 geweldige jongens , we reden een mooi rondje door scheemda en kwamen langs veel aanleunwoningen dus veel oudjes die al zwaaiend op het balkon stonden, dit alles geeft je een enorme kick. We waren met 8 trikes en 5 motoren en konden daarom iedereen een plekje bieden.
Willem Kooiman heeft nog een oude man en tevens oud motorrijder mee achterop genomen even racen over het gras , 😅 en toen scheuren over de weg want dat vondt hij mooi, wij knepen hem wel want hoorden dat meneer hart falen had 😓oeps maar gelukkig kwam hij met een brede smile weer terug.
We werden allemaal nog getracteerd op een ijsje en toen was het tijd om weer te vertrekken. Robin was super trots en wil dit graag volgend jaar nog eens overdoen met hopelijk nog meer kinderen. Robin en linda top geregeld, trike rijders bedankt voor jullie hulp en motorrijders voor het begeleiden en regelen van het verkeer zodat we ook deze keer weer veilig door de straten konden. Cs is weer super trots want was een geweldige en ook nog droge dag . 👍

Sylvia.