Support CS-Riders

Custodes Septentrionum…… de bewakers van het noorden ofwel de CS-Riders.

Wordt een CS-Rider

In eenieder van ons schuilt wel een CS-Rider of men nou in het bezit is van een motor, trike, auto of fiets.  De CS-Riders is een stichting die 100% draait op vrijwilligers, sponsoren en donateurs.

Om te kunnen blijven bestaan en ons doel te bereiken zijn wij hier ook afhankelijk van. Ondanks dat we bijna alle uiterlijke kenmerken voeren van een motorclub zijn wij dit niet. Binnen de CS-Riders is er een bestuur, deze is belast met de dagelijkse gang van zaken en het organiseren van Ride outs en andere activiteiten/ evenementen als kinderspeeldagen, open honken, beurzen of ondersteuning bij activiteiten.

Dit kan het bestuur niet alleen, hiervoor vragen wij onze vrijwilligers om mee te denken en actief mee te helpen.

Direct klankbord van het bestuur zijn onze ambassadeurs. Dit is een groep mensen die binnen de stichting CS-Riders hun sporen verdiend hebben en door het bestuur zijn aangewezen als ambassadeur. Deze groep mensen mag de gouden ambassadeurspin dragen als blijk van waardering voor hun inzet.

Zij zijn ook degenen die gekoppeld kunnen worden aan een kind/ gezin. Eenieder kan ambassadeur worden binnen de CS-Riders na een positieve aanbeveling vanuit de riders.

Een ambassadeur dient bij het in ontvangst nemen van de pin wel een zogenoemde VOG te kunnen overleggen.

Om terug te komen op de eerdergestelde vraag, hoe word ik CS Rider? In principe doordat je op deze pagina bent belandt ben je dat al, onze interesse is namelijk dezelfde. Het enige wat nog rest is om langs te komen op een open honk of mee te rijden tijdens een ride out. Automatisch zal je worden opgenomen in de groep.