Wat doen wij

De doelstelling van de CS Riders is simpel, het rijden van een motor met een bepaald doel.

Onze hulp nodig?

Ben of ken je een kind wat onze hulp nodig heeft dan kunt u contact met ons opnemen.
Schrijf in uw email de reden van contact en laat uw contactgegevens achter. Vanuit de stichting zal er dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden voor het maken van een afspraak. Vervolgens zullen er 2 mensen vanuit de stichting bij je op gesprek komen, dit zal 1 bestuurslid en 1 Ambassadeur zijn. De meegekomen Ambassadeur zal dan ook je directe contactpersoon zijn bij de stichting CS-Riders.

Zo helpen wij

Het “gebruik” maken van het “imago” van een motorrijder helpt ons helpen.

Daar waar we een melding krijgen om een kind te helpen of ondersteunen zullen wij reageren.
In veel gevallen kunnen we het af door er te zijn voor kids, een zogeheten ride out wordt dan georganiseerd.

Een ride out is een iets stoerder woord voor tourrit, in de ride outs staat het kind waar we voor rijden voorop. Met een zo groot mogelijke groep motorrijders wordt een kind en het gezin opgehaald van huis. Met dit gezin rijden we de mooiste routes en proberen we vaak een activiteit te vinden op de route waar onze betreffende gasten graag heen willen.

Het doel van deze ride outs is om onze gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de hedendaagse beslommeringen waar het gezin vaak in verkeerd, dit kan te maken hebben met persoonlijke problematiek of met een handicap.

Als we een ride out gereden hebben bieden we het gezin aan om opgenomen te worden in ons bestand, dit betekent dat het kind/ gezin gekoppeld wordt aan 1 van onze ambassadeurs. Deze ambassadeur is het 1e contactpersoon van het gezin en kan en mag benaderd worden als onze hulp/ steun nodig is. Totdat het kind 18 jaar is zullen wij als stichting op de achtergrond contact blijven houden.