Wie zijn wij

Custodes Septentrionum…… de bewakers van het noorden ofwel de CS-Riders.

Even voorstellen

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving, onze activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. Binnen onze landsgrenzen is de CS-Riders een grote organisatie met contacten en samenwerkingen met onze zusterstichtingen die door het hele land verspreidt zitten.

De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen, kinderen die in een moeilijke thuissituatie verkeren, kinderen die geen thuissituatie hebben. Kinderen die even extra aandacht nodig hebben omdat ze erg gepest worden en daardoor in een sociaal isolement dreigen te vallen, kinderen die door een lichamelijke beperking dagelijkse zorgen hebben.

Kinderen die omdat ze mishandelt worden/ werden onze “bescherming” zoeken, kinderen die een luisterend oor nodig hebben.
Eigenlijk alle kinderen die ons nodig hebben om wat voor een reden dan ook, de CS-Riders biedt een bezoek, een schouder, een luisterend oor en hun vriendschap aan. En daar waar de grens in omgang met kinderen dreigt te vervagen zullen wij nooit schuwen om duidelijk de grens aan te geven, en als het echt niet anders kan zullen wij nooit twijfelen om die grens te zijn

Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan.

Elk kind is voor CS-Riders gelijk ongeacht ras, klasse, religie of verleden. We zijn een groep motorrijders en trikers die zich gezamenlijk inzetten voor kids en tevens veel waarde hechten aan de onderlinge vriendschap, niets meer en zeker ook niets minder.

Met vriendelijke groet,
CS-Riders.

Motoren

Trikes

Volgers

Ritten